Ζύμες

  • Τσουρέκι μήλου
    Τσουρέκι μήλου
    Για την γέμιση: Βάζετε σε μια κατσαρόλα τα μήλα, την κανέλα, τις σταφίδες και τη ζάχαρη και τα βράζετε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να δημιουργηθεί μια μαρμελάδα (περίπου 1 ώρα), με την οποία θα γεμίσετε το τσουρέκι, αφού κρυώσει.
  • Brownies με κρέμα τυριού
    Brownies με κρέμα τυριού
    Χτυπάτε στο μίξερ το αυγό με τη ζάχαρη, προσθέτετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα λευκή σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, την οποία έχετε λιώσει σε μπεν μαρί, και την κρέμα τυριού.
  • Σουδάκια με κρέμα και γλάσο σοκολάτας
    Σουδάκια με κρέμα και γλάσο σοκολάτας
    Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε, σε μέτρια φωτιά, 2/3 φλιτζάνι τσαγιού γάλα μαζί με το νερό και το βούτυρο
  • Τάρτα με βάση κακάο, μους σοκολάτας γάλακτος και γκανάζ σοκολάτας
    Τάρτα με βάση κακάο, μους σοκολάτας γάλακτος και γκανάζ σοκολάτας
    Σε ένα κατσαρολάκι, ζεσταίνετε τη μισή κρέμα γάλατος και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία πρώτα έχετε μαλακώσει σε λίγο κρύο νερό, και ανακατεύετε.
  • Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας και σύκα
    Τάρτα με γκανάζ σοκολάτας και σύκα
    Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε την κρέμα γάλακτος, ρίχνετε την Κουβερτούρα 65% Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα και να αποκτήσει λεία υφή.
Ρυθμίσεις cookies