Μυρωδάτα Χριστούγεννα

  • Τριμμένο μπισκότο με καραμέλα
    Τριμμένο μπισκότο με καραμέλα
    Για την καραμέλα: Βάζετε τη ζάχαρη με το νερό να βράσουν, μέχρι να αρχίσει να σκουραίνει η ζάχαρη και στη συνέχεια ρίχνετε την κρέμα γάλακτος, το βούτυρο και το αλάτι, συνεχίζοντας το βράσιμο προσεκτικά για άλλα 5 λεπτά
  • Τσουρέκι μήλου
    Τσουρέκι μήλου
    Για την γέμιση: Βάζετε σε μια κατσαρόλα τα μήλα, την κανέλα, τις σταφίδες και τη ζάχαρη και τα βράζετε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να δημιουργηθεί μια μαρμελάδα (περίπου 1 ώρα), με την οποία θα γεμίσετε το τσουρέκι, αφού κρυώσει.
  • Brownies με κρέμα τυριού
    Brownies με κρέμα τυριού
    Χτυπάτε στο μίξερ το αυγό με τη ζάχαρη, προσθέτετε την Κουβερτούρα Σοκολάτα λευκή σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ, την οποία έχετε λιώσει σε μπεν μαρί, και την κρέμα τυριού.
  • Πρέτσελ
    Πρέτσελ
    Σε ένα μεγάλο μπολ ή στον κάδο του μίξερ, βάζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη.
  • Ογκρατέν πατάτας με κιμά
    Ογκρατέν πατάτας με κιμά
    Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε με ελαιόλαδο το κρεμμύδι και τον κιμά. Στη συνέχεια, προσθέτετε νερό, μέχρι το χείλος του κιμά και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά.
Ρυθμίσεις cookies