Κρέας - Κοτόπουλο

  • Σούπα με πλιγούρι και κοτόπουλο
    Σούπα με πλιγούρι και κοτόπουλο
    Βάζετε σε κατσαρόλα το κοτόπουλο, το σκεπάζετε με νερό, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και το αφήνετε να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Αφαιρείτε από την κατσαρόλα το κοτόπουλο...
  • Κατσικάκι με Πουρέ Πατάτας
    Κατσικάκι με Πουρέ Πατάτας
    Αλατοπιπερώνετε το κρέας και το πανάρετε με το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις. Το σοτάρετε σε 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο για 10 λεπτά περίπου. Προσθέτετε ένα κρεμμύδι και τα σκόρδα ψιλοκομμένα και ψήνετε για 3 λεπτά ακόμα.
  • Σουφλέ με Μπεσαμέλ, σπανάκι και κιμά
    Σουφλέ με Μπεσαμέλ, σπανάκι και κιμά
    Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζετε τον κιμά με το ελαιόλαδο, προσθέτετε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και συνεχίζετε το μαγείρεμα μέχρι να μειωθούν πολύ τα υγρά...
  • Κρουασάν με γέμιση κιμά
    Κρουασάν με γέμιση κιμά
    Διαλύετε τη Μαγιά στο νερό. Βάζετε στο μπολ όλα τα υλικά εκτός από τη μαργαρίνη και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη ζύμη. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί μισή ώρα περίπου σε ζεστό μέρος. Την ανοίγετε σε ένα χοντρό φύλλο, απλώνετε τη μαλακιά μαργαρίνη και διπλώνετε στα τρία.
  • Αρνάκι με αρωματικά χόρτα
    Αρνάκι με αρωματικά χόρτα
    Ζεματίζετε λίγο το αρνί. Σοτάρετε στο ελαιόλαδο, τα κρεμμύδια, το πράσο, το σκόρδο και το αρνί. Σβήνετε με το κρασί και αφού εξατμισθεί, προσθέτετε αλάτι, πιπέρι...