Έθνικ

  • Mousse σοκολάτας με αβοκάντο
    Mousse σοκολάτας με αβοκάντο
    Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα κάνετε πουρέ στο μπλέντερ. Ανακατεύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τη Ζάχαρη Άχνη ΓΙΩΤΗΣ, με το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, ώστε να διαλυθούν και μετά προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.
  • Τιραμισού
    Τιραμισού
    Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη Ζάχαρη Άχνη για 5 λεπτά. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και τα ποτά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  • Κορόνα κέικ Φρανκφούρτης
    Κορόνα κέικ Φρανκφούρτης
    Ετοιμάζετε το κέικ χτυπώντας το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και σιγά-σιγά το Αλεύρι, το Κορν Φλάουρ, τη βανίλια και το αλάτι μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Αδειάζετε τη ζύμη σε αλευρωμένη και βουτυρωμένη φόρμα...
  • Ροζέτες αμυγδάλου
    Ροζέτες αμυγδάλου
    Στο μπολ του μίξερ ανακατεύετε όλα τα υλικά με το φτερό. Αν το μίγμα είναι πολύ μαλακό προσθέτετε 1-2 κουταλιές της σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ.
  • Παρί Μπρεστ
    Παρί Μπρεστ
    Ετοιμάζετε τη ζύμη για τα σου: βράζετε το γάλα, το νερό, το βούτυρο και το αλάτι. Κατεβάζετε από τη φωτιά προσθέτετε το Αλεύρι και ένα-ένα τα αυγά, και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Σχηματίζετε ένα στρογγυλό δίσκο διαμέτρου 26 εκατοστών...