Έθνικ

  • Paris Brest με κρέμα τιραμισού
    Paris Brest με κρέμα τιραμισού
    Ετοιμάζετε τη ζύμη σου: σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε το νερό με τη ζάχαρη και το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη).
  • Σοκολατένιο Sundae με brownies, παγωτό σοκολάτα με καραμελωμένα κάσιους και καραμέλα
    Σοκολατένιο Sundae με brownies, παγωτό σοκολάτα με καραμελωμένα κάσιους και καραμέλα
    Για το brownies: Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Brownies & Σοκολατόπιτα, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού για το brownies και προσθέτετε στο μίγμα την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ ψιλοκομμένη και τα καρύδια. Ανακατεύετε και ψήνετε το μίγμα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  • Semla - γεμιστά τσουρεκάκια
    Semla - γεμιστά τσουρεκάκια
    Λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε 1 1/4 φλιτζάνι τσαγιού γάλα, ώστε να έχετε ένα μίγμα με θερμοκρασία περίπου 37-38°C.
  • Cannoli
    Cannoli
    Ζυμώνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, τον καφέ, το βούτυρο, το κρασί, το νερό και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη.
  • Mousse σοκολάτας με αβοκάντο
    Mousse σοκολάτας με αβοκάντο
    Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα κάνετε πουρέ στο μπλέντερ. Ανακατεύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη άχνη, με το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, ώστε να διαλυθούν και μετά προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.
Ρυθμίσεις cookies