Έθνικ

  • Τιραμισού
    Τιραμισού
    Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη Ζάχαρη Άχνη για 5 λεπτά. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και τα ποτά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  • Κορόνα κέικ Φρανκφούρτης
    Κορόνα κέικ Φρανκφούρτης
    Ετοιμάζετε το κέικ χτυπώντας το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και σιγά-σιγά το Αλεύρι, το Κορν Φλάουρ, τη βανίλια και το αλάτι μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Αδειάζετε τη ζύμη σε αλευρωμένη και βουτυρωμένη φόρμα...
  • Ροζέτες αμυγδάλου
    Ροζέτες αμυγδάλου
    Στο μπολ του μίξερ ανακατεύετε όλα τα υλικά με το φτερό. Αν το μίγμα είναι πολύ μαλακό προσθέτετε 1-2 κουταλιές της σούπας Κορν Φλάουρ...
  • Παρί Μπρεστ
    Παρί Μπρεστ
    Ετοιμάζετε τη ζύμη για τα σου: βράζετε το γάλα, το νερό, το βούτυρο και το αλάτι. Κατεβάζετε από τη φωτιά προσθέτετε το Αλεύρι και ένα-ένα τα αυγά, και ζυμώνετε μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη ζύμη. Σχηματίζετε ένα στρογγυλό δίσκο διαμέτρου 26 εκατοστών...
  • Αγγλικό trifle με φρούτα
    Αγγλικό trifle με φρούτα
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου...