Χριστούγεννα

  • Στόλεν
    Στόλεν
    Βάζετε 150 γραμμάρια Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, τη Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ και το γάλα στον κάδο του μίξερ και τα ζυμώνετε με τον γάντζο μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη ζύμη.
  • Πανετόνε
    Πανετόνε
    Τοποθετείτε 150 γραμμάρια (11/3 φλιτζάνι τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, τη Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ, 30 γραμμάρια (2 κουταλιές σούπας) ζάχαρη και το γάλα στον κάδο του μίξερ
  • Μελοµακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας
    Μελοµακάρονα με επικάλυψη σοκολάτας
    Βάζετε τα υλικά για το σιρόπι σε μία κατσαρόλα και τα βράζετε 2-3 λεπτά. Αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει. Βάζετε σε μία λεκάνη τον χυμό πορτοκαλιού, το ελαιόλαδο,
  • Στρούντελ µε κρέµα βανίλια
    Στρούντελ µε κρέµα βανίλια
    Ζυμώνετε με το γάντζο του μίξερ όλα τα υλικά της ζύμης μέχρι να γίνει ομοιογενής. Την πλάθετε σε μία μεγάλη μπάλα, την αλείφετε με αραβοσιτέλαιο, την καλύπτετε με μεμβράνη
  • Κέικ κάστανο
    Κέικ κάστανο
    Ετοιμάζετε το μίγμα του κάστανου: βράζετε τα κάστανα με τη Μαύρη Ζάχαρη Fytro και το νερό για 15 λεπτά. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το ρούμι, ανακατεύετε και αφήνετε το μίγμα να κρυώσει.