Φρούτα

  • Μηλόπιτα
    Μηλόπιτα
    Προθερμαίνετε το φούρνο στους 220°C στις αντιστάσεις. Καθαρίζετε τα μήλα, τα κόβετε σε φέτες, τα απλώνετε σε ένα ταψί και τα περιχύνετε με τη μαργαρίνη.
  • Soft cookies με ξηρούς καρπούς
    Soft cookies με ξηρούς καρπούς
    Προετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Soft Cookies σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μέσα στο μίγμα προσθέτετε τα φιστίκια, τη σταφίδα, τα κραμπερις και τα ψιλοκομμένα βερίκοκα και τα ανακατεύετε καλά να απλωθούν ομοιόμορφα σε όλο το μίγμα.
  • Βάφλες με σπιτική μαρμελάδα φρούτα του δάσους
    Βάφλες με σπιτική μαρμελάδα φρούτα του δάσους
    Για την μαρμελάδα: Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τα κατεψυγμένα φρούτα του δάσους, τη ζάχαρη και το κλωνάρι του δεντρολίβανου, τα αφήνετε να πάρουν βράση, χαμηλώνετε την φωτιά και αφήνετε να σιγοβράσει για 45 λεπτά. Όταν είναι έτοιμη η μαρμελάδα την βγάζετε από την φωτιά (δεν πρέπει να έχει πολλά υγρά) και αφαιρείτε το δεντρολίβανο.
  • Mousse πορτοκάλι με σοκολατένιο μπισκότο
    Mousse πορτοκάλι με σοκολατένιο μπισκότο
    Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει.
  • Κορμός με παγωτό φράουλα και φρούτα
    Κορμός με παγωτό φράουλα και φρούτα
    Λιώνετε τον ένα φάκελο Κουβερτούρα γάλακτος σύμφωνα με τις οδηγίες. Φτιάχνετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες.