Φρούτα

  • Panna Cotta με Φρουί Ζελέ Ρόδι και φρούτα
    Panna Cotta με Φρουί Ζελέ Ρόδι και φρούτα
    Παρασκευάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής που υπάρχουν στο κουτί με 600 ml Γάλα και αντικαθιστώντας, αν θέλετε, ένα μέρος γάλακτος από το σιρόπι της κομπόστας.
  • Cheesecake με Φρουί Ζελέ Ρόδι
    Cheesecake με Φρουί Ζελέ Ρόδι
    Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.
  • Mousse βερίκοκο - γιαούρτι
    Mousse βερίκοκο - γιαούρτι
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού χρησιμοποιώντας 500 ml νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι όμως να πήξει). Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη Ζάχαρη Άχνη και προσθέτετε το γιαούρτι και το ρούμι.
  • Cheesecake με ζελέ και καραμελώμενες μπανάνες
    Cheesecake με ζελέ και καραμελώμενες μπανάνες
    Λιώνετε το βούτυρο, το ανακατεύετε με το Τριμμένο Μπισκότο και στρώνετε το μίγμα σε μία φόρμα που ανοίγει σε διάμετρο 24-26 εκατοστά. Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο.
  • Τούρτα με μαρέγκες και φράουλες
    Τούρτα με μαρέγκες και φράουλες
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Ψιλοκόβετε τις φράουλες -κρατώντας 4 για γαρνίρισμα- και τις προσθέτετε στην Kρέμα.