Φρούτα

  • Mousse πορτοκάλι με σοκολατένιο μπισκότο
    Mousse πορτοκάλι με σοκολατένιο μπισκότο
    Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το βάζετε στο ψυγείο να κρυώσει, αλλά όχι να πήξει.
  • Κορμός με παγωτό φράουλα και φρούτα
    Κορμός με παγωτό φράουλα και φρούτα
    Λιώνετε τον ένα φάκελο Κουβερτούρα γάλακτος σύμφωνα με τις οδηγίες. Φτιάχνετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες.
  • Τούρτα παγωτό Φράουλα με γλάσο λευκής σοκολάτας
    Τούρτα παγωτό Φράουλα με γλάσο λευκής σοκολάτας
    Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι . Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μία φόρμα με σούστα (Νο 24-26).
  • Panna Cotta με Φρουί Ζελέ Ρόδι και φρούτα
    Panna Cotta με Φρουί Ζελέ Ρόδι και φρούτα
    Παρασκευάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής που υπάρχουν στο κουτί με 600 ml Γάλα και αντικαθιστώντας, αν θέλετε, ένα μέρος γάλακτος από το σιρόπι της κομπόστας.
  • Cheesecake με Φρουί Ζελέ Ρόδι
    Cheesecake με Φρουί Ζελέ Ρόδι
    Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το περιεχόμενο του φακέλου Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε.