Ζύμες

  • Paris Brest
    Paris Brest
    Για την προετοιμασία της ζύμης: Σε μια κατσαρόλα βάζετε το νερό, το γάλα, το βούτυρο, το αλάτι και τη ζάχαρη. Αφήνετε να πάρει βράση και ρίχνετε μέσα το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και το κοσκινισμένο Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
  • Βάφλα με Ρόφημα Αμυγδάλου, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ και Σιρόπι Φράουλα
    Βάφλα με Ρόφημα Αμυγδάλου, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Τσηζκέικ και Σιρόπι Φράουλα
    Χτυπάτε στον κάδο του μίξερ σε μέτρια ταχύτητα το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, το βούτυρο και τη ζάχαρη άχνη για 1 λεπτό.
  • Βάφλα με ρόφημα αμυγδάλου, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ και Σιρόπι Καραμέλα
    Βάφλα με ρόφημα αμυγδάλου, Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ και Σιρόπι Καραμέλα
    Παρασκευάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Pancakes & Βάφλες, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία για τις βάφλες, με τη διαφορά ότι αντί για γάλα, προσθέτετε Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro και Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
  • Στόλεν
    Στόλεν
    Βάζετε 150 γραμμάρια Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, τη Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ και το γάλα στον κάδο του μίξερ και τα ζυμώνετε με τον γάντζο μέχρι να γίνουν μία ομοιόμορφη ζύμη.
  • Πανετόνε
    Πανετόνε
    Τοποθετείτε 150 γραμμάρια (11/3 φλιτζάνι τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις, τη Νωπή Μαγιά ΓΙΩΤΗΣ, 30 γραμμάρια (2 κουταλιές σούπας) ζάχαρη και το γάλα στον κάδο του μίξερ