Ζύμες

  • Πάστα Φλώρα
    Πάστα Φλώρα
    Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200°C στις αντιστάσεις τους ή 150°C αέρα. Προσθέτετε στο μίξερ το βούτυρο, το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, το αυγό, το γάλα και το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ.
  • Κουλούρια Βανίλιας με αμύγδαλα
    Κουλούρια Βανίλιας με αμύγδαλα
    Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το πικραμύγδαλο για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Κουλούρια δίχρωμα
    Κουλούρια δίχρωμα
    Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Τσουρέκι με μυρωδικά
    Τσουρέκι με μυρωδικά
    Ανακατεύετε στο μπολ του μίξερ με τη βοήθεια ενός σύρματος χειρός τη Νωπή Μαγιά με το νερό και ½ φλιτζάνι τσαγιού Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις να γίνει προζύμι.
  • Μυρμιγκάτο
    Μυρμιγκάτο
    Βράζετε τα υλικά για το σιρόπι 5 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο και την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.