Έθνικ

  • Mousse σοκολάτας με αβοκάντο
    Mousse σοκολάτας με αβοκάντο
    Καθαρίζετε τα αβοκάντο και τα κάνετε πουρέ στο μπλέντερ. Ανακατεύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και τη Ζάχαρη Άχνη ΓΙΩΤΗΣ, με το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, ώστε να διαλυθούν και μετά προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά.
  • Φαλάφελ
    Φαλάφελ
    Μουλιάζετε τα ρεβίθια από το προηγούμενο βράδυ. Βάζετε όλα τα μυρωδικά και τα λαχανικά στο μπλέντερ μαζί με τα ρεβίθια και το Μπέικιν Πάουντερ και τα ψιλοκόβετε (δεν τα πολτοποιείτε). Με τη βοήθεια ενός βρεγμένου κουταλιού πλάθετε τα κεφτεδάκια, τα πασπαλίζετε με σουσάμι, τα αλευρώνετε και τηγανίζετε σε καυτό λάδι.
  • Κινέζικη σούπα με σπαγγέτι σόγιας
    Κινέζικη σούπα με σπαγγέτι σόγιας
    Βάζετε σε κατσαρόλα τον ζωμό και τα λαχανικά κομμένα σε κομματάκια και τα βάζετε να βράσουν...
  • Καυτερή σάλτσα ντομάτας με κόκκινο τσίλι
    Καυτερή σάλτσα ντομάτας με κόκκινο τσίλι
    Βάζετε τα σκόρδα μαζί με το μισό ελαιόλαδο, το αλάτι και το θυμάρι σε αλουμινόχαρτο και τα ψήνετε στο φούρνο στους 130 °C για 2 ώρες περίπου.
  • Κρέμα φοντί με πουρέ πατάτας και μπλε τυρί
    Κρέμα φοντί με πουρέ πατάτας και μπλε τυρί
    Βράζετε τον ζωμό μαζί με την κρέμα. Προσθέτετε το φάκελο Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε...