Γιορτινό τραπέζι

  • Καλτσόνε πικάντικα
    Καλτσόνε πικάντικα
    Ετοιμάζετε τη σάλτα ντομάτας: Για να ξεφλουδίσετε τις ντομάτες: Αφού πλύνετε τις ντομάτες, σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό να βράσει για να ζεματίσετε τις ντομάτες και να βγάλετε την φλούδα τους. Αφού βράσει το νερό ρίχνετε τις ντομάτες μέσα για λιγότερο από μισό λεπτό.
  • Κινόα με λαχανικά και αυγό ποσέ
    Κινόα με λαχανικά και αυγό ποσέ
    Βράζετε το Κινόα Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Το σουρώνετε πολύ καλά και το βάζετε ανάμεσα σε 2 πετσέτες, έτσι ώστε να μην υπάρχει καθόλου υγρασία.
  • Ραγού Κεμπάπ
    Ραγού Κεμπάπ
    Ετοιμάζετε τη Σόγια Κεμπάπ Fytro σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ψιλοκόβετε όλα τα λαχανικά και τα σοτάρετε στο ελαιόλαδο μαζί με τη σόγια κεμπάπ, μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά από την κατσαρόλα.
  • Κοτόπουλο σοτέ με κρέμα εστραγκόν και πουρέ πατάτας
    Κοτόπουλο σοτέ με κρέμα εστραγκόν και πουρέ πατάτας
    Κόβετε το κοτόπουλο σε κομματάκια ή το αφήνετε σε φιλέτο και το σοτάρετε στο ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τις πιπεριές ψιλοκομμένες και σβήνετε με το κρασί.
  • Σαλάτα Κινόα με τόνο και αβοκάντο
    Σαλάτα Κινόα με τόνο και αβοκάντο
    Ετοιμάζετε το Κινόα Fytro, σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Κόβετε τα λαχανικά σε μικρά κομματάκια και ανακατεύετε μαζί με το κινόα.