Ξηροί καρποί

  • Κουλούρια Βανίλιας με αμύγδαλα
    Κουλούρια Βανίλιας με αμύγδαλα
    Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το πικραμύγδαλο για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Κουλούρια δίχρωμα
    Κουλούρια δίχρωμα
    Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Μιλφέιγ με παγωτό καϊμάκι και κόκκινα φρούτα
    Μιλφέιγ με παγωτό καϊμάκι και κόκκινα φρούτα
    Ετοιμάζετε το Παγωτό Καϊμάκι σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει. Τρυπάτε τα φύλλα σφολιάτας σε διάφορα σημεία και τα ψήνετε στους 180°C αέρα για 20 λεπτά περίπου.
  • Παστέλι με σουσάμι και σταφίδες
    Παστέλι με σουσάμι και σταφίδες
    Βάζετε σε κατσαρόλα τη ζάχαρη, το μέλι , το νερό και τον χυμό λεμονιού και τα βράζετε για 7 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε...
  • Γλυκό ψωμί με χαλβά και σοκολάτα
    Γλυκό ψωμί με χαλβά και σοκολάτα
    Ζεσταίνετε το φούρνο στους 170°C. Σε μια κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο και την Κουβερτούρα. Ζυμώνετε στο μίξερ ελαφρά τα αυγά, την Καστανή Ακατέργαστη Ζάχαρη , την ζάχαρη άχνη και τη βανίλια