Κέικ

  • Κέικ σοκολάτας
    Κέικ σοκολάτας
    Χτυπάτε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο με τη μισή ζάχαρη άχνη για ένα λεπτό. Προσθέτετε έναν – έναν τους κρόκους από τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Μυρμιγκάτο
    Μυρμιγκάτο
    Βράζετε τα υλικά για το σιρόπι 5 λεπτά και το αφήνετε να κρυώσει. Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο και την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
  • Μπράουνις
    Μπράουνις
    Χτυπάτε με το φτερό στη δυνατή ταχύτητα το βούτυρο, την άχνη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια και την κανέλα μέχρι να αφρατέψουν. Χαμηλώνετε την ταχύτητα στο...
  • Τραγανό κέικ αμυγδάλου
    Τραγανό κέικ αμυγδάλου
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από τα αμύγδαλα και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Προσθέτετε τα μισά αμύγδαλα χοντροκομμένα και ανακατεύετε.
  • Γλυκό ψωμί με χαλβά και σοκολάτα
    Γλυκό ψωμί με χαλβά και σοκολάτα
    Ζεσταίνετε το φούρνο στους 170°C. Σε μια κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο και την Κουβερτούρα. Ζυμώνετε στο μίξερ ελαφρά τα αυγά, την Καστανή Ακατέργαστη Ζάχαρη , την ζάχαρη άχνη και τη βανίλια