Κέικ

  • Μπράουνις
    Μπράουνις
    Χτυπάτε με το φτερό στη δυνατή ταχύτητα το βούτυρο, την άχνη ζάχαρη, το αλάτι, τη βανίλια και την κανέλα μέχρι να αφρατέψουν. Χαμηλώνετε την ταχύτητα στο...
  • Τραγανό κέικ αμυγδάλου
    Τραγανό κέικ αμυγδάλου
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά, εκτός από τα αμύγδαλα και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Προσθέτετε τα μισά αμύγδαλα χοντροκομμένα και ανακατεύετε. Σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα κέικ, διαμέτρου 24 εκατοστών, απλώνετε τα υπόλοιπα αμύγδαλα χοντροκομμένα και από πάνω στρώνετε τη ζύμη. Ψήνετε στους 150°C (στον αέρα) για 1 ώρα, αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε. Ετοιμάζετε το γλάσο: ζεσταίνετε το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, προσθέτετε την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τον κουρκουμά, έπειτα ανακατεύετε μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και γλασάρετε το κέικ.
  • Γλυκό ψωμί με χαλβά και σοκολάτα
    Γλυκό ψωμί με χαλβά και σοκολάτα
    Ζεσταίνετε το φούρνο στους 170°C. Σε μια κατσαρόλα λιώνετε το βούτυρο και την Κουβερτούρα. Ζυμώνετε στο μίξερ ελαφρά τα αυγά, την Καστανή Ακατέργαστη Ζάχαρη , την ζάχαρη άχνη και τη βανίλια
  • Κέικ χωρίς μίξερ
    Κέικ χωρίς μίξερ
    Λιώνετε (χωρίς να κάψει) το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι ή σε φούρνο μικροκυμάτων.
  • Kέικ Σοκολάτας
    Kέικ Σοκολάτας
    Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Λιώνετε την Κουβερτούρα και την προσθέτετε στο μίξερ. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και μετά το γάλα.