Τούρτες - Κορμοί

  • Σαρλότ σοκολάτα
    Σαρλότ σοκολάτα
    Σε 100 ml (1/2 φλιτζάνι τσαγιού) γάλα, αναμιγνύετε το 'Aνθος Αραβοσίτου Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη. Βράζετε το υπόλοιπο γάλα και ρίχνετε το παραπάνω μίγμα, ανακατεύοντας...
  • Μont blanc κάστανο με garni
    Μont blanc κάστανο με garni
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο, τη ζάχαρη, το κονιάκ και τον πουρέ κάστανο και χτυπάτε στο μίξερ μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν μια μους κάστανο...
  • Κορμός με παγωτό φράουλα και φρούτα
    Κορμός με παγωτό φράουλα και φρούτα
    Λιώνετε τον ένα φάκελο Κουβερτούρα γάλακτος σύμφωνα με τις οδηγίες. Φτιάχνετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Φράουλα σύμφωνα με τις οδηγίες.
  • Τούρτα παγωτό Φράουλα με γλάσο λευκής σοκολάτας
    Τούρτα παγωτό Φράουλα με γλάσο λευκής σοκολάτας
    Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι . Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μία φόρμα με σούστα (Νο 24-26).
  •  Σοκολατίνα εσπρέσο
    Σοκολατίνα εσπρέσο
    Στο ζεστό εσπρέσο ρίχνετε την Κουβερτούρα, το Bιτάμ και το Κalhua και τα αφήνετε να λιώσουν. Χτυπάτε το ΓΙΩΤΗΣ Crème με τη Ζάχαρη Άχνη και -αφού έχει κρυώσει το μίγμα της