Καθημερινές

  • Κρέμα πορτοκάλι
    Κρέμα πορτοκάλι
    Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου πορτοκάλι χρησιμοποιώντας 330 ml γάλα και 330 ml χυμό πορτοκάλι.
  • Mousse με Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι και γιαούρτι
    Mousse με Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι και γιαούρτι
    Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου πορτοκάλι χρησιμοποιώντας 330 ml γάλα και 330 ml χυμό πορτοκάλι και το αφήνετε να κρυώσει.
  • Trifle με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα
    Trifle με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Ανακατεύετε 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το μοιράζετε σε 8-10 ατομικά μπολάκια. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα στα μπολάκια
  • Μιλκσέικ με παγωτό φράουλα
    Μιλκσέικ με παγωτό φράουλα
    Σε ένα μπλέντερ προσθέτετε 5-6 μπάλες έτοιμο παγωτό με γεύση φράουλα και 50 ml (1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα. Χτυπάτε για 1-2 λεπτά, αδειάζετε σε ποτήρι και γαρνίρετε με το σιρόπι φράουλας.
  • Φρουί Ζελέ Gogi Berry σε ποτήρι
    Φρουί Ζελέ Gogi Berry σε ποτήρι
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, την αφήνετε λίγο να κρυώσει και την μοιράζετε σε 6-7 διαφανή ποτήρια απλώνοντάς την λοξά από την μία πλευρά. Τοποθετείτε τα ποτήρια πλαγιαστά στο ψυγείο.