Μπισκότα - Κουλούρια

  • Κουλουράκια αμυγδάλου
    Κουλουράκια αμυγδάλου
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Πλάθετε μπαλάκια, τα βάζετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα πιέζετε με το πιρούνι και ψήνετε στους 170°C (αέρας) για 20 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Μπισκότα diamonds
    Μπισκότα diamonds
    Κοσκινίζετε τη Ζάχαρη Άχνη και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις. Με το βούτυρο να είναι παγωμένο, χτυπάτε όλα τα υλικά με φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν
  • Μουστοκούλουρα
    Μουστοκούλουρα
    Ζυμώνετε όλα τα υλικά στο χέρι και σχηματίζετε μπαλίτσες των 50 γρ. Φτιάχνετε τα σχήματα που θέλετε. Ψήνετε στους 170°C αέρα για 35΄.
  • Trifle με κρέμα και μπανάνες
    Trifle με κρέμα και μπανάνες
    Ετοιμάζετε σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής Βανίλια και αφήνετε την κρέμα λίγο στο ψυγείο...
  • Κουλουράκια Σμυρνέικα
    Κουλουράκια Σμυρνέικα
    Ανακατεύετε 2 ½ φλιτζ. τσαγιού από το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις με το Μπέικιν Πάουντερ. Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το βούτυρο και τη φυτίνη μέχρι να ασπρίσουν και προσθέτετε τη ζάχαρη και μετά το κονιάκ και την αλυσίβα...