Μπισκότα - Κουλούρια

  • Κουλούρια Βανίλιας με αμύγδαλα
    Κουλούρια Βανίλιας με αμύγδαλα
    Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το πικραμύγδαλο για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Κουλούρια δίχρωμα
    Κουλούρια δίχρωμα
    Χτυπάτε στο μίξερ στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό, το βούτυρο, τη ζάχαρη άχνη, το μέλι, τη βανίλια και το ξύσμα πορτοκαλιού για ένα λεπτό και μετά συνεχίζετε στη δυνατή ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουν.
  • Κουλουράκια αμυγδάλου
    Κουλουράκια αμυγδάλου
    Βάζετε στο μπολ του μίξερ όλα τα υλικά και τα χτυπάτε με το φτερό, μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μίγμα. Πλάθετε μπαλάκια, τα βάζετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί, τα πιέζετε με το πιρούνι και ψήνετε στους 170°C (αέρας) για 20 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
  • Μπισκότα diamonds
    Μπισκότα diamonds
    Κοσκινίζετε τη Ζάχαρη Άχνη και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις. Με το βούτυρο να είναι παγωμένο, χτυπάτε όλα τα υλικά με φτερό μέχρι να ομογενοποιηθούν
  • Μουστοκούλουρα
    Μουστοκούλουρα
    Ζυμώνετε όλα τα υλικά στο χέρι και σχηματίζετε μπαλίτσες των 50 γρ. Φτιάχνετε τα σχήματα που θέλετε. Ψήνετε στους 170°C αέρα για 35΄.