Γιορτινό τραπέζι

  • Τσουρέκι με μυρωδικά
    Τσουρέκι με μυρωδικά
    Ανακατεύετε στο μπολ του μίξερ με τη βοήθεια ενός σύρματος χειρός τη Νωπή Μαγιά με το νερό και ½ φλιτζάνι τσαγιού Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις να γίνει προζύμι. Παράλληλα βάζετε σε μία κατσαρόλα το μισό βούτυρο, τη ζάχαρη, τα αβγά, το γάλα, τα μυρωδικά και το αλάτι και τα ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.
  • Μιλφέιγ με παγωτό καϊμάκι και κόκκινα φρούτα
    Μιλφέιγ με παγωτό καϊμάκι και κόκκινα φρούτα
    Ετοιμάζετε το Παγωτό Καϊμάκι σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει. Τρυπάτε τα φύλλα σφολιάτας σε διάφορα σημεία και τα ψήνετε στους 180°C αέρα για 20 λεπτά περίπου.
  • Μιλφέιγ με καφέ και καραμελωμένη σφολιάτα
    Μιλφέιγ με καφέ και καραμελωμένη σφολιάτα
    Πασπαλίζετε τα φύλλα σφολιάτας με την άχνη ζάχαρη, τα τρυπάτε σε διάφορα σημεία και τα ψήνετε στους 180°C αέρα για 20 λεπτά περίπου μέχρι να καραμελώσουν.
  • Μousse σοκολάτας με αμύγδαλα και κόκκινο πιπέρι
    Μousse σοκολάτας με αμύγδαλα και κόκκινο πιπέρι
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας στο γάλα το μισό ξύσμα πορτοκαλιού.
  • Μουsse λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα
    Μουsse λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα
    Καβουρντίζετε τα αμύγδαλα με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τα ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι να καραμελώσουν.