Γιορτινό τραπέζι

  • Τούρτα πραλίνα φράουλα
    Τούρτα πραλίνα φράουλα
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Για το σιρόπι βάζετε σε ένα κατσαρολάκι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη...
  • Τούρτα παγωτό Φράουλα με γλάσο λευκής σοκολάτας
    Τούρτα παγωτό Φράουλα με γλάσο λευκής σοκολάτας
    Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη σε ένα κατσαρολάκι . Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε τα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύετε. Αδειάζετε το μπισκότο σε μία φόρμα με σούστα (Νο 24-26).
  • Τρίχρωμο γλύκισμα με Panna Cotta
    Τρίχρωμο γλύκισμα με Panna Cotta
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Goji Berry ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, το αδειάζετε σε μία φόρμα διαμέτρου 24 εκατοστών περίπου και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο. Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, την αφήνετε να κρυώσει, απλώνετε τα 2/3 της κρέμας πάνω στο παγωμένο ζελέ και τη βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει λίγο.
  • Τρίχρωμο γλύκισμα με Φρουί Ζελέ
    Τρίχρωμο γλύκισμα με Φρουί Ζελέ
    Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι και Aloe Vera ΓIΩTHΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, αδειάζετε το μισό σε ένα μικρό πυρέξ με διαστάσεις 25 x 19 εκατοστά και το βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο.
  • Σοκολατένιες ελίτσες
    Σοκολατένιες ελίτσες
    Βράζετε την κρέμα γάλακτος με τον καφέ. Σε ένα μπολ βάζετε σε κομματάκια 125 γραμμάρια από την Κουβερτούρα και την Κουβερτούρα γάλακτος. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος...