Κρέμες - Μους

  • Μousse σοκολάτας με αμύγδαλα και κόκκινο πιπέρι
    Μousse σοκολάτας με αμύγδαλα και κόκκινο πιπέρι
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας στο γάλα το μισό ξύσμα πορτοκαλιού.
  • Μουsse λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα
    Μουsse λευκής σοκολάτας με καραμελωμένα αμύγδαλα
    Καβουρντίζετε τα αμύγδαλα με το βούτυρο ή τη μαργαρίνη. Προσθέτετε τη ζάχαρη και τα ανακατεύετε στη φωτιά μέχρι να καραμελώσουν.
  • Mousse με Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι και γιαούρτι
    Mousse με Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι και γιαούρτι
    Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου πορτοκάλι χρησιμοποιώντας 330 ml γάλα και 330 ml χυμό πορτοκάλι και το αφήνετε να κρυώσει.
  • Τούρτα πραλίνα φράουλα
    Τούρτα πραλίνα φράουλα
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Για το σιρόπι βάζετε σε ένα κατσαρολάκι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη...
  • Trifle με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα
    Trifle με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Ανακατεύετε 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το μοιράζετε σε 8-10 ατομικά μπολάκια. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα στα μπολάκια