Κρέμες - Μους

  • Mousse με Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι και γιαούρτι
    Mousse με Άνθος Αραβοσίτου Πορτοκάλι και γιαούρτι
    Παρασκευάζετε το Άνθος Αραβοσίτου πορτοκάλι χρησιμοποιώντας 330 ml γάλα και 330 ml χυμό πορτοκάλι και το αφήνετε να κρυώσει.
  • Τούρτα πραλίνα φράουλα
    Τούρτα πραλίνα φράουλα
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Για το σιρόπι βάζετε σε ένα κατσαρολάκι 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νερό και 1/2 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη...
  • Trifle με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα
    Trifle με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Πραλίνα
    Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Πραλίνα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τη βασική συνταγή. Ανακατεύετε 1 φάκελο Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ με λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το μοιράζετε σε 8-10 ατομικά μπολάκια. Μοιράζετε την έτοιμη κρέμα στα μπολάκια
  • Φρουί Ζελέ Gogi Berry σε ποτήρι
    Φρουί Ζελέ Gogi Berry σε ποτήρι
    Ετοιμάζετε την Panna Cotta ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, την αφήνετε λίγο να κρυώσει και την μοιράζετε σε 6-7 διαφανή ποτήρια απλώνοντάς την λοξά από την μία πλευρά. Τοποθετείτε τα ποτήρια πλαγιαστά στο ψυγείο.
  • Φρουί Ζελέ Πράσινο Τσάι & Aloe Vera σε ποτήρι
    Φρουί Ζελέ Πράσινο Τσάι & Aloe Vera σε ποτήρι
    Διαλύετε το περιεχόμενο των 3 φακέλων Φρουί Ζελέ χωρίς ζάχαρη με γεύση Πράσινο τσάι και Aloe Vera ΓΙΩΤΗΣ σε 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά. Προσθέτετε 500 ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) παγωμένο νερό και ανακατεύετε.