Πρωινό

  • Ρυζόγαλο με γάλα σόγιας
    Ρυζόγαλο με γάλα σόγιας
    Βάζετε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και βράζετε, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι τσαγιού Ρόφημα Σόγιας Fytro.
  • Ρυζόγαλο με γάλα
    Ρυζόγαλο με γάλα
    Βάζετε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και βράζετε, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι τσαγιού γάλα.
  • Κέικ καρότου
    Κέικ καρότου
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150°C αέρα. Βράζετε τα 3 καρότα, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς, τα αφήνετε να κρυώσουν και, στη συνέχεια, τα τρίβετε μαζί με το τέταρτο καρότο.
  • Μπουγατσάκια με HEMO
    Μπουγατσάκια με HEMO
    Ζεσταίνετε τα 2/3 από το γάλα με τη ζάχαρη. Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά και προσθέτετε το σιμιγδάλι, το υπόλοιπο γάλα και το HΕΜΟ.
  • Ρυζόγαλο με γάλα αμυγδάλου
    Ρυζόγαλο με γάλα αμυγδάλου
    Βάζετε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και το βράζετε, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι τσαγιού Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro.