Πρωινό

  • Muffins με ΓΙΩΤΗΣ Crème
    Muffins με ΓΙΩΤΗΣ Crème
    Ετοιμάζετε το Μίγμα για Muffins 1.2.Bake! και το Μίγμα για Muffins Σοκολάτα 1.2.Bake! σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στις συσκευασίες.
  • Βάφλες με Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
    Βάφλες με Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro
    Ανακατεύετε στο μίξερ τα αυγά, το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη, το βούτυρο, το Ρόφημα Αμυγδάλου Fytro, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τη βανίλια.
  • Ρυζόγαλο με γάλα σόγιας
    Ρυζόγαλο με γάλα σόγιας
    Βάζετε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και βράζετε, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι τσαγιού Ρόφημα Σόγιας Fytro.
  • Ρυζόγαλο με γάλα
    Ρυζόγαλο με γάλα
    Βάζετε το ρύζι με το νερό σε μια κατσαρόλα και βράζετε, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει όλη την υγρασία. Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε μισό φλιτζάνι τσαγιού γάλα.
  • Κέικ καρότου
    Κέικ καρότου
    Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 150°C αέρα. Βράζετε τα 3 καρότα, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς, τα αφήνετε να κρυώσουν και, στη συνέχεια, τα τρίβετε μαζί με το τέταρτο καρότο.