Τούρτα ζελέ βύσσινο

Βράζετε την κρέμα γάλακτος και 400 ml γάλα. Κατεβάζετε από τη φωτιά και διαλύετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ.
Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει αλλά όχι να πήξει. Στραγγίζετε την κονσέρβα βύσσινο και κρατάτε το σιρόπι.
Προσθέτετε τα καλά στραγγισμένα βύσσινα στο ζελέ.
Στον πάτο μιας ειδικής φόρμας για τούρτες, με σούστα Νο 26-28, τοποθετείτε το παντεσπάνι και το σιροπιάζετε με το σιρόπι από το βύσσινο.
Τοποθετείτε την κρέμα-ζελέ με τα βύσσινα πάνω από το παντεσπάνι και βάζετε στο ψυγείο να πήξει.
Αφού πήξει, τοποθετείτε και το δεύτερο παντεσπάνι και σιροπιάζετε πάλι. Παρασκευάζετε έναν φάκελο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί του. Γαρνίρετε την επιφάνεια της τούρτας με ροζέτες από το έτοιμο Garni και Νιφάδες Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ. Βάζετε στο ψυγείο να παγώσει καλά και σερβίρετε.

  • 2 φάκελοι Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml κρέμα γάλακτος
  • 600 ml γάλα
  • 400 γρ. βύσσινο κομπόστα
  • 2 παντεσπάνια σοκολάτα
  • 1 φάκελο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους