Τούρτα ζελέ βύσσινο

Υλικά
  • 2 φάκελοι Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml κρέμα γάλακτος
  • 600 ml γάλα
  • 400 γρ. βύσσινο κομπόστα
  • 1 συσκευασία Βάση για τούρτα Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ (θα χρησιμοποιήσετε τις 2 βάσεις)
  • 1 φάκελο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Κουβερτούρα σε Νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ
Εκτέλεση

Βράζετε την κρέμα γάλακτος και 400 ml γάλα. Κατεβάζετε από τη φωτιά και διαλύετε το περιεχόμενο των 2 φακέλων Φρουί Ζελέ με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ.
Αφήνετε στο ψυγείο να παγώσει αλλά όχι να πήξει. Στραγγίζετε την κονσέρβα βύσσινο και κρατάτε το σιρόπι. Προσθέτετε τα καλά στραγγισμένα βύσσινα στο ζελέ.
Στον πάτο μιας ειδικής φόρμας για τούρτες, με σούστα Νο 26-28, τοποθετείτε τη μία Βάση για τούρτα ΓΙΩΤΗΣ και τη σιροπιάζετε με το σιρόπι από το βύσσινο.
Τοποθετείτε την κρέμα-ζελέ με τα βύσσινα πάνω από τη βάση και βάζετε στο ψυγείο να πήξει. Αφού πήξει, τοποθετείτε και την δεύτερη βάση και σιροπιάζετε πάλι. 
Παρασκευάζετε έναν φάκελο Garni Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί του. Γαρνίρετε την επιφάνεια της τούρτας με ροζέτες από το έτοιμο Garni και Νιφάδες Κουβερτούρας ΓΙΩΤΗΣ. Βάζετε στο ψυγείο να παγώσει καλά και σερβίρετε.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους