Ετοιμάζουμε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ρόδι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, χρησιμοποιώντας 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό ή χυμό ρόδι και το αφήνουμε να κρυώσει (όχι να πήξει).
Ανακατεύουμε το Φρουί Ζελέ με το στραγγιστό γιαούρτι και το αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα περίπου.
Ετοιμάζουμε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας χρησιμοποιώντας 350 ml (1 3/4 φλιτζ.τσαγιού) γάλα και την ανακατεύουμε σιγά-σιγά με το μίγμα ζελέ με γιαούρτι.
Αφήνουμε την κρέμα στο ψυγείο για μισή ώρα περίπου και τη χτυπάμε 5 λεπτά στο μίξερ, σε δυνατή ταχύτητα, για να αφρατέψει.
Με τη βοήθεια ενός κορνέ τη μοιράζουμε σε 8 ατομικά ποτήρια και γαρνίρουμε με το ρόδι.
* Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.