Μιλφέιγ σε μπολάκια

Σε βουτυρωμένο ταψί απλώνετε ένα φύλλο σφολιάτας, το τρυπάτε με ένα πιρούνι και το κόβετε σε στρογγυλά κομμάτια (με ένα ποτήρι ή φλιτζάνι) με διάμετρο μικρότερη από τα μπολάκια που θα χρησιμοποιήσετε. Ψήνετε το φύλλο στους 180°C για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει. Αφού κρυώσει, κόβετε την ψημένη σφολιάτα στη μέση. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Σε κάθε μπολάκι τοποθετείτε ένα φύλλο σφολιάτας, καλύπτετε με κρέμα, φύλλο σφολιάτας και ξανά κρέμα. Γαρνίρετε με τριμμένο φύλλο σφολιάτας και πασπαλίζετε με ζάχαρη άχνη και καννέλα. Αντί για σφολιάτα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μπισκότα της αρεσκείας σας και να πασπαλίσετε με καννέλα ή Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους