Κρέμα-ζελέ φράουλα

Διαλύετε το περιεχόμενο των 3 φακέλων Φρουί Ζελέ ΓΙΩΤΗΣ χωρίς ζάχαρη με γεύση φράουλα σε 250 ml βραστό νερό. Αφήνετε να κρυώσει αλλά όχι να πήξει και προσθέτετε το συμπυκνωμένο γάλα (όχι αραιωμένο). Απλώνετε την κρέμα-ζελέ σε μια στρογγυλή φόρμα και τη βάζετε στο ψυγείο να πήξει λίγο. Λίγο πριν πήξει τελείως κόβετε τις φράουλες και τις τοποθετείτε στην επιφάνεια της κρέμας. Παρασκευάζετε το δεύτερο φάκελο Φρουί Ζελέ χωρίς Ζάχαρη με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και το βάζετε και αυτό στο ψυγείο, να κρυώσει αρκετά αλλά όχι να πήξει. Όταν πήξει τελείως το πρώτο στρώμα κρέμας, ρίχνετε προσεκτικά το κρύο ζελέ και βάζετε στο ψυγείο να πήξει καλά.
Ξεφορμάρετε το γλύκισμα βυθίζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και σερβίρετε.

  • 2 κουτιά Φρουί Ζελέ χωρίς Ζάχαρη με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 250 ml συμπυκνωμένο γάλα light
  • 15 φρέσκες φράουλες
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους