Δίχρωμο φρουί ζελέ ανανάς με γιαούρτι

Διαλύετε το περιεχόμενο των 3 φακέλων Φρουί Ζελέ χωρίς Ζάχαρη με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ σε 500 ml βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά.
Προσθέτετε 500 ml παγωμένο νερό και ανακατεύετε. Το αφήνετε στο ψυγείο να κρυώσει χωρίς να πήξει. Χωρίζετε το ζελέ στα δύο.
Στη μισή ποσότητα προσθέτετε το γιαούρτι και ανακατεύετε καλά. Σε μια φόρμα ρίχνετε το μισό από το ζελέ και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.
Απλώνετε πάνω στο παγωμένο ζελέ τα κομματάκια του ανανά και προσθέτετε το υπόλοιπο ζελέ.
Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο να παγώσει το ζελέ. Όταν παγώσει προσθέτετε το μίγμα ζελέ-γιαούρτι και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο να παγώσει.
Ξεφορμάρετε το γλύκισμα βυθίζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και σερβίρετε.

  • 3 κουτιά Φρουί Ζελέ χωρίς Ζάχαρη με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ
  • 300 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά
  • λίγα κομματάκια κομπόστα ανανά
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους