Δίχρωμο φρουί ζελέ ανανάς - κεράσι με γιαούρτι

Διαλύετε το περιεχόμενο του φακέλου Φρουί Ζελέ χωρίς Ζάχαρη με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ σε 200 ml βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά.
Προσθέτετε 200 ml παγωμένο νερό και ανακατεύετε. Βάζετε τη μισή ποσότητα του ζελέ σε μια φόρμα που να χωράει 2 λίτρα νερό και το βάζετε στο ψυγείο να παγώσει.
Στην υπόλοιπη ποσότητα του ζελέ προσθέτετε 2 φέτες κομπόστα ανανά κομμένες σε μικρά κομματάκια.
Προσθέτετε το ζελέ με τον ανανά στη φόρμα και τη βάζετε πάλι στο ψυγείο να πήξει καλά.
Διαλύετε τους δυο φακέλους Φρουί Ζελέ χωρίς Ζάχαρη με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ σε 350 ml βραστό νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί καλά.
Προσθέτετε 350 ml παγωμένο νερό και ανακατεύετε. Αφήνετε το ζελέ να κρυώσει καλά και προσθέτετε το γιαούρτι και τον υπόλοιπο ανανά τον οποίο έχετε κόψει σε μικρά κομματάκια. Ανακατεύετε πολύ καλά, βάζετε το μίγμα μέσα στη φόρμα και το αφήνετε στο ψυγείο να πήξει.
Ξεφορμάρετε το γλύκισμα βυθίζοντας τη φόρμα σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα και σερβίρετε.

  • 1 κουτί Φρουί Ζελέ χωρίς Ζάχαρη με γεύση Ανανά ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 κουτιά Φρουί Ζελέ χωρίς Ζάχαρη με γεύση Κεράσι ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. γιαούρτι 0% λιπαρά
  • 800 γρ. κομπόστα ανανά
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους