Ανακατεύετε το μπισκότο και το λιωμένο βούτυρο. Απλώνετε το μπισκότο σε μια φόρμα που ανοίγει, διαμέτρου 26 εκ. και το βάζετε στο ψυγείο. Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Αφού σφίξει η κρέμα, προσθέτετε το Σιρόπι με γεύση καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ και συνεχίζετε να χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθεί η καραμέλα. Απλώνετε την κρέμα πάνω στην τάρτα με το τριμμένο μπισκότο. Αφήνετε στο ψυγείο.
Ετοιμάζετε την γκανάζ: Bράζετε την κρέμα γάλακτος με το βούτυρο και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ. Ανακατεύετε με μια μαρίζ μέχρι να γίνει λεία και γυαλιστερή. Βάζετε τη γκανάζ στο ψυγείο και την αφήνετε για λίγο και γαρνίρετε το cheesecake. Τέλος, πασπαλίζετε με κομμάτια φιστικιού.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.