Banana bread

Χτυπάτε τα αυγά µε ένα σύρµα ή πιρούνι. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε καλά.
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε 2 µακρόστενες φόρµες 22 εκατοστών.
Αδειάζετε το µίγµα και ψήνετε στους 150°C µε αέρα για περίπου 1 ώρα.

  • 4 αυγά
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) σπορέλαιο
  • 250 γρ. (1¼ φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη Fytro
  • 500 γρ. µπανάνες λιωµένες σε πουρέ
  • 1 Φαρίνα Κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους