Τάρτα με φράουλες

Προσθέτετε στο μπολ του μίξερ 125 γραμμάρια μαργαρίνη (σε θερμοκρασία δωματίου), 2 γραμμάρια μπέικιν πάουντερ, το αυγό και ζυμώνετε τη ζύμη για την τάρτα. Τυλίγετε τη ζύμη σε μεμβράνη και την αφήνετε στο ψυγείο για 1/2 ώρα περίπου να κρυώσει. Τοποθετείτε τη ζύμη ανάμεσα σε αντικολλητικό χαρτί ψησίματος και την ανοίγετε σε στρογγυλό σχήμα με έναν πλάστη. Βάζετε τη ζύμη σε φόρμα για τάρτες διαμέτρου 24 εκατοστά και την αφήνετε να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 1 ώρα. Ψήνετε την τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ºC με αντιστάσεις για 35 λεπτά. Διαλύετε το 1/2 φάκελο Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σε 300ml (1½ φλιτζάνι τσαγιού) ζεστό νερό , το βάζετε στο ψυγείο και το αφήνετε μέχρι να αρχίσει να πήζει ελαφρώς. Παρασκευάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού. Κόβετε τις φράουλες σε φέτες. Μόλις κρυώσει η τάρτα απλώνετε την κρέμα ζαχαροπλαστικής και τοποθετείτε πάνω τις κομμένες φράουλες. Απλώνετε το ζελέ πάνω στις φράουλες και βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο.

Για 14 μερίδες

  • 1 κουτί Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 1/2 κουτί Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ
  • 250γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι Για Ολες Τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 αυγό
  • 2 γρ. (1/2 κουτ. γλυκού) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ
  • 125γρ. ( 5 κουτ. σούπας) μαργαρίνη
  • 300γρ. φράουλες
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Χαμηλός γλυκαιμικός δείκτης