Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας 2 φλιτζ. τσαγιού νερό, 1 1/2 φλιτζ. τσαγιού γάλα και στο τέλος το βούτυρο.
Σε ένα μπολ, προσθέτετε το μισό τριμμένο τυρί, το blue cheese, το αυγό και το μπρόκολο. Ρίχνετε τον έτοιμο πουρέ και ανακατεύετε με απαλές κινήσεις. Στρώνετε το μίγμα σε ένα ταψί, πασπαλίζετε με το υπόλοιπο κίτρινο τυρί και ψήνετε για 30 λεπτά στους 170°C (ανάλογα τον φούρνο).
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.