Mousse ροδάκινο

Χτυπάτε τα αυγά µε 1/3 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη µέχρι να φουσκώσουν.
Προσθέτετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, τη βανίλια και ανακατεύετε το µίγµα το οποίο πρέπει να είναι ρευστό.
Σε µεγάλο τετράγωνο ταψί, βάζετε αντικολλητικό χαρτί, το βουτυρώνετε και απλώνετε το µίγµα.
Ψήνετε σε µέτριο προθερµασµένο φούρνο για 15-20 λεπτά και αφού κρυώσει, κόβετε 3 πάτους µε διαστάσεις 28x11 εκατοστά
Στο µπολ του µίξερ βάζετε το 1/2 φλιτζάνι τσαγιού γάλα, την κρέµα γάλακτος, την υπόλοιπη άχνη, προσθέτετε το περιεχόµενο των φακέλων Garni µε γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε για 5 λεπτά.
Από την κοµπόστα κρατάτε 2 ολόκληρα ροδάκινα και τα υπόλοιπα τα κάνετε πουρέ.
Προσθέτετε τον πουρέ και το ποτό στην κρέµα και ανακατεύετε καλά.
Μουλιάζετε τη Ζελατίνη σε Φύλλα ΓΙΩΤΗΣ σε λίγο νερό και αφού τη διαλύσετε στο υπόλοιπο γάλα, το οποίο έχετε ζεστάνει ελαφρώς, την προσθέτετε στην κρέµα.
Σε µία παραλληλόγραµµη φόρµα βάζετε τον έναν πάτο παντεσπανιού.
Απλώνετε το 1/3 της κρέµας και επαναλαµβάνετε την ίδια διαδικασία για άλλες 2 φορές τελειώνοντας µε κρέµα.
Με λίγη κρέµα κάνετε ροζέτες στην επιφάνεια και γαρνίρετε µε τα ροδάκινα που έχετε κρατήσει και λίγο κακάο.

  • 3 αυγά
  • 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 80 γρ. (12 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • λίγη βανίλια
  • 1 ½ φακελάκι Garni µε γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού)
  • κρέµα γάλακτος
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 µεγάλη κοµπόστα
  • ροδάκινο
  • 25 γρ. (3 κουτ. σούπας) Drambuie
  • 1 φάκελο Ζελατίνη σε Φύλλα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους