Τάρτα μπανάνα

Λιώνετε το βούτυρο και προσθέτετε το Τριµµένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ.
Σε µία φόρµα µε σούστα µε διάµετρο 22 εκατοστά στρώνετε το µπισκότο.
Στο µπολ του µίξερ βάζετε το γάλα, προσθέτετε το περιεχόµενο του φακέλου.
Κρέµα Ζαχαροπλαστικής µε γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ και χτυπάτε για 5 λεπτά.
Προσθέτετε το λικέρ και το Grand Marnier, ανακατεύετε και απλώνετε την κρέµα πάνω από το µπισκότο.
Κόβετε τις µπανάνες σε ροδέλες και τις απλώνετε πάνω από την κρέµα.
Ετοιµάζετε το Φρουί Ζελέ µε γεύση Μπανάνα ΓΙΩΤΗΣ, σύµφωνα µε τις οδηγίες του κουτιού, το αφήνετε να κρυώσει και το απλώνετε πάνω στις µπανάνες.
Βάζετε την τούρτα στο ψυγείο.

  • 1 φακελάκι Τριµµένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή µαργαρίνη
  • 1 φακελάκι Κρέµα Ζαχαροπλαστικής µε γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 15 γρ. (2 κουτ. σούπας) λικέρ µπανάνας
  • 15 γρ. (3 κουτ. σούπας) Grand Marnier
  • 1 φακελάκι Φρουί Ζελέ µε γεύση Μπανάνα ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 µπανάνες
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους