Τιραμισού Παγωτό

Σε 2 φλιτζάνια τσαγιού γάλα προσθέτετε το στιγµιαίο καφέ και 2 κουταλιές της σούπας ρούµι.
Βουτάτε τα σαβαγιάρ στο γάλα και τα στρώνετε σε ένα µεγάλο µπολ ή πυρέξ.
Παρασκευάζετε το Mίγµα για Γλύκισµα Παγωτό µε γεύση Παρφέ ΓΙΩΤΗΣ, σύµφωνα µε τις οδηγίες, προσθέτοντας το τυρί κρέµα, τις 2 κουταλιές της σούπας ρούµι και τη µαυροδάφνη µαζί µε το Μίγµα γεύση Βανίλια και το Σιρόπι (που περιέχονται στο κουτί) και συνεχίζετε το χτύπηµα στο µίξερ για 2 λεπτά ακόµα.
Λιώνετε την Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ (που περιέχεται στο κουτί) σύµφωνα µε τις οδηγίες.
Βάζετε σε ένα µπολ περίπου 12 κουταλιές της σούπας από το χτυπηµένο µίγµα παγωτού, προσθέτετε τη λιωµένη κουβερτούρα και ανακατεύετε µε ένα σύρµα.
Στρώνετε το µίγµα µε τη σοκολάτα πάνω στα σαβαγιάρ και στη συνέχεια το υπόλοιπο µίγµα του παγωτού.
Βάζετε το γλύκισµα στην κατάψυξη. Μόλις παγώσει πασπαλίζετε µε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και σερβίρετε.

  • 1 κουτί Μίγµα για Γλύκισµα Παγωτό µε γεύση Παρφέ ΓΙΩΤΗΣ
  • 200 γρ. (1 πακέτο) σαβαγιάρ
  • 200 γρ. τυρί κρέµα light
  • 4 κουτ. σούπας ρούµι
  • 3 κουτ. σούπας Kahlua
  • 5 κουτ. σούπας µαυροδάφνη
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 2 κοφτές κουτ. γλυκού στιγµιαίος καφές
  • 2 κοφτές κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους