Σε ένα μπολ βάζετε το κοτόπουλο και τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύετε καλά. Βάζετε το κοτόπουλο για δύο ώρες στο ψυγείο.
Στη συνέχεια το τοποθετείτε σε ένα ταψί, προσθέτετε το ελαιόλαδο και λίγο νερό. Ψήνετε στους 180°C για περίπου 35 λεπτά.
Σουρώνετε τα υγρά σε μια μικρή κατσαρόλα και προσθέτετε το βούτυρο ή την μαργαρίνη και το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ.
Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και χυμό λεμονιού ή πορτοκαλιού εάν χρειάζεται. Βράζετε τη σάλτσα για ένα λεπτό ανακατεύοντας συνεχώς.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και προσθέτετε την παρμεζάνα.
Σερβίρετε με ανάμικτη σαλάτα.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.