Γιαουρτόπιτα

Εκτελείτε την κλασσική συνταγή του παραδοσιακού κέικ, αντικαθιστώντας το γάλα με 1½ φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι. Βάζετε το μίγμα σε βουτυρωμένο ταψί Νο 32 ή 35x25 εκατοστά και ψήνετε σε μέτριο φούρνο για 40 λεπτά περίπου. Λιώνετε τις Σταγόνες Λευκής Σοκολάτας σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα και αφού κρυώσει η γιαουρτόπιτα την γλασάρετε με τη λιωμένη Λευκή Σοκολάτα.

Υλικά για το γλασάρισμα

  • 1 φάκελος (100 γρ.) Σοκολάτα Λευκή σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους