Για το κέικ
● Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C, στον αέρα.
● Σε ένα μπολ προσθέτουμε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, τη ζάχαρη, τα αυγά, το ηλιέλαιο και ανακατεύουμε πολύ καλά το μίγμα του κέικ.
● Ρίχνουμε το τριμμένο κολοκύθι χωρίς να το στραγγίσουμε, την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ ψιλοκομμένη και ανακατεύουμε, μέχρι να ενωθούν καλά τα υλικά.
● Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί στη βάση ενός ταψιού 23x33 εκατοστά και απλώνουμε ομοιόμορφα το μίγμα του κέικ.
● Ψήνουμε για 50 λεπτά στον φούρνο.
● Αφαιρούμε από τον φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει για 10 λεπτά, σε θερμοκρασία δωματίου.
Για το σερβίρισμα
● Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τη ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να αρχίσει να βράζει.
● Αφαιρούμε από τη φωτιά, προσθέτουμε ψιλοκομμένη την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύουμε, μέχρι να λιώσει εντελώς και να γυαλίσει.
● Ρίχνουμε στη γκανάζ τα σπασμένα φουντούκια.
● Απλώνουμε πάνω από το σοκολατένιο κέικ τη γκανάζ να πάει παντού και κόβουμε σε κομμάτια.
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.