Για τη ζύμη
Σε ένα μπολ ρίχνετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, το αλάτι, τη ζάχαρη και τη ρίγανη. Ανακατεύετε με τα χέρια σας και δημιουργείτε μια μικρή λακκούβα, μέσα στην οποία ρίχνετε τη μαργαρίνη, το ξίδι και το νερό. Ανακατεύετε καλά, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά. Σκεπάζετε με μεμβράνη και αφήνετε στην άκρη.
Για τη γέμιση
Ξεπαγώνετε το σπανάκι.
Ψιλοκόβετε τα πράσα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνετε νερό και ρίχνετε μέσα το σπανάκι και τα πράσα για 1 περίπου λεπτό.
Στύβετε καλά με τα χέρια σας το σπανάκι και τα πράσα, μέχρι να φύγουν τα υγρά.
Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σε ένα μπολ ρίχνετε το σπανάκι, τα πράσα, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τη φέτα, τις Νιφάδες Βρώμης Fytro, το αυγό, τον άνηθο, το μαϊντανό, το ελαιόλαδο, 2 κουταλιές μπεσαμέλ, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύετε καλά, μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα.
Αλείφετε με λίγο λάδι ένα στρογγυλό ταψί 22 εκατοστών και ανοίγετε τη ζύμη.
Ψήνετε για 10 λεπτά και στη συνέχεια ρίχνετε τη μισή γέμιση.
Βάζετε από πάνω τα βρασμένα αυγά κομμένα στη μέση και μετά ρίχνετε την υπόλοιπη γέμιση.
Καλύπτετε με τη μπεσαμέλ και πασπαλίζετε με το τριμμένο τυρί.
Ψήνετε για περίπου 30 λεπτά.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες αναλογίες με το γάλα.