Super Mousse με 3 είδη σοκολάτας

Mουλιάζετε τη ζελατίνη σε 4 κουταλιές σούπας νερό για 5 λεπτά και τη στίβετε σύμφωνα με τις οδηγίες. Προσθέτετε και το κονιάκ. Λιώνετε την Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Xτυπάτε στο μίξερ 1 φάκελο Super Mousse με Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Προσθέτετε στο έτοιμο mousse τη λιωμένη κουβερτούρα, τη λιωμένη ζελατίνη με το ποτό και τη μισή Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Mοιράζετε σε μπολ ή σε ποτήρια και γαρνίρετε με τις υπόλοιπες σταγόνες λευκής σοκολάτας.

  • 1 φάκελος Super Mousse με Σοκολάτα ΓIΩTHΣ
  • 1 φάκελο Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓIΩTHΣ
  • 1 φάκελο Λευκή Σοκολάτα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) κονιάκ
  • 5 γρ. (3 φύλλα) Zελατίνη ΓIΩTHΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους