Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky

Υλικά
700 ml (3 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
80 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
3 κρόκοι αυγών 
45 γρ. (7 κουτ. σούπας) Κόρν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ 
150 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky, κομμένη σε μικρά κομμάτια
1 φάκελος Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ 
Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βάζετε περίπου 350 ml (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα και τη ζάχαρη και αφήνετε να ζεσταθεί σε μέτρια φωτιά.
Σε ένα μπολ ρίχνετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα και χτυπάτε με σύρμα χειρός.
Προσθέτετε τους κρόκους και συνεχίζετε το χτύπημα.
Ρίχνετε σιγά σιγά το μίγμα με το Κορν Φλάουρ στην κατσαρόλα και ανακατεύετε καλά με το σύρμα, μέχρι να πάρει βράση και να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Milky, ανακατεύοντας με μία μαρίζ.
Μεταφέρετε την κρέμα σε ένα ταψάκι και καλύπτετε με μεμβράνη, ώστε αυτή να εφάπτεται στην επιφάνεια της κρέμας.
Αφήνετε να κρυώσει.
Χτυπάτε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ με το υπόλοιπο γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βάζετε την κρέμα σε ένα μπολ και τη χτυπάτε για 2 περίπου λεπτά.
Προσθέτετε σιγά σιγά το Garni και ανακατεύετε με μία μαρίζ.

*Το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies