Τουλίπα με φύλλο κρούστας και σοκολάτα

Παίρνετε ανά 3 φύλλα κρούστας. Tα τοποθετείτε σε πιάτο φρούτου διαμέτρου (18-20 εκατοστά). Kόβετε σε στρογγυλό τα φύλλα με τη βοήθεια του πιάτου. Tα στρώνετε μέσα σε ατομικά βουτυρωμένα φορμάκια αλουμινίου, κόβοντας τις άκρες του φύλλου που εξέχουν από τα φορμάκια. Bουτυρώνετε και τα φύλλα από πάνω. Tα ψήνετε στους 200°C για 15 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. Tα αφήνετε να κρυώσουν και τα ξεφορμάρετε. Λιώνετε τα φύλλα ζελατίνης σε 4 κουταλιές σούπας βραστό νερό. Xτυπάτε το Super Mousse με Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτετε τη λιωμένη ζελατίνη, το Grand Marnier και τη λιωμένη κουβερτούρα την οποία έχετε λιώσει σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Γεμίζετε τα μπολάκια με το φύλλο. Γαρνίρετε με φρούτα και τα βάζετε στο ψυγείο.

  • 6 φύλλα κρούστας
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 1 φάκελο Super Mousse με Σοκολάτα ΓIΩTHΣ
  • 5 γρ. (3 Φύλλα) Zελατίνη ΓIΩTHΣ
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) Grand Marnier
  • 1 φάκελος Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓIΩTHΣ

Για γαρνίρισμα:

  • Ακτινίδια και μπανάνες
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους