Κρέπες με κρέμα τυριού, γαλοπούλα και λιαστή τομάτα

Υλικά
  • 1 συσκευασία Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ 
  • 3 αυγά 
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) νερό  
  • 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο 

Για τη γέμιση 

  • 200 γρ. τυρί κρέμα 
  • 200 γρ. ανθότυρο 
  • 70 γρ. αγγούρι κορνισόν ψιλοκομμένο 
  • 50 γρ. λιαστή τομάτα ψιλοκομμένη 
  • 100 γρ. γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένη
  • 15 γρ. (3 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο 
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη 
  • Αλάτι, πιπέρι 
Εκτέλεση

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Ανακατεύετε όλα τα υλικά της γέμισης πολύ καλά.
Γεμίζετε τις κρέπες και σερβίρετε. 

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους
Βαθμολογία: 0/5
Ρυθμίσεις cookies