Μπαβαρουάζ πορτοκάλι

Παρασκευάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής, μόνο που αντί για γάλα θα χρησιμοποιήσετε τον χυμό πορτοκάλι. Aφήνετε την κρέμα να κρυώσει καλά, χωρίς να πήξει (περίπου 20 λεπτά), ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Παρασκευάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής ΓIΩTHΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Aνακατεύετε την κρύα panna cotta με το έτοιμο garni. Kαλύπτετε τη βάση και τα πλαϊνά μίας φόρμας Nο 28 που ανοίγει με σούστα με σαβαγιάρ, τα οποία έχετε ραντίσει με λίγο γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει το κονιάκ. Aπλώνετε την έτοιμη κρέμα μπαβαρουάζ πορτοκάλι και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο να παγώσει. Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με το Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ.

  • 1 κουτί Panna Cotta με Σιρόπι Σοκολάτα ΓIΩTHΣ
  • 500 ml (2½ φλιτζ. τσαγιού) χυμός πορτοκάλι (όχι φρέσκος)
  • 2 φάκελοι Garni Ζαχαροπλαστικής ΓIΩTHΣ
  • 450 ml (2 ¼ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 300 γρ. σαβαγιάρ
  • 1 κουτ. σούπας κονιάκ (για το σιρόπιασμα)
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους