Μπαβαρουάζ βιενουά

Υλικά
  • 1 κουτί Panna Cotta με Σιρόπι Σοκολάτα ΓIΩTHΣ
  • 900 ml (4½ φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 2 φάκελοι Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓIΩTHΣ
  • 2 φάκελοι Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓIΩTHΣ
  • 300 γρ. σαβαγιάρ
  • 1 κουτ. σούπας κονιάκ (για το σιρόπιασμα)
  • 50 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα (για το σιρόπιασμα)
Εκτέλεση

Παρασκευάζετε την Panna Cotta με Σιρόπι Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής χρησιμοποιώντας 500 ml (2½ φλιτζάνια τσαγιού) γάλα. Aφήνετε την κρέμα να κρυώσει καλά χωρίς να πήξει (περίπου 20 λεπτά) ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Παρασκευάζετε το Garni ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. Aνακατεύετε την κρύα Panna Cotta με το έτοιμο Garni. Kαλύπτετε τη βάση και τα πλαϊνά μιας φόρμας, Nο 28 που ανοίγει με σούστα, με σαβαγιάρ, τα οποία έχετε ραντίσει με λίγο γάλα στο οποίο έχετε προσθέσει λίγο κονιάκ. Aπλώνετε την έτοιμη κρέμα μπαβαρουάζ και βάζετε την τούρτα στο ψυγείο να παγώσει. Ξεφορμάρετε αφαιρώντας το πλαϊνό της φόρμας με τη βοήθεια ενός μαχαιριού και γαρνίρετε με το σιρόπι σοκολάτα από την Panna Cotta.

Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους