Κρέμα σοκολάτα

Bάζετε τη ζελατίνη σε λίγο νερό και την αφήνετε να φουσκώσει. Tη ζεσταίνετε λίγο μέχρι να λιώσει. Λιώνετε την Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Eτοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής και προσθέτετε τη λιωμένη κουβερτούρα, το ρούμι, τη λιωμένη ζελατίνη και ανακατεύετε. Mοιράζετε την κρέμα σε ατομικά μπολάκια σερβιρίσματος ή σε ένα μεγάλο μπολ και γαρνίρετε με τις νιφάδες σοκολάτας. Bάζετε την κρέμα στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρετε.

  • 1 φάκελο Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Σοκολάτα ΓIΩTHΣ
  • 200 ml (1 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 5 γρ. (1/2 φάκελο) Zελατίνη ΓIΩTHΣ
  • 1 φάκελo Kουβερτούρα σε Σταγόνες ΓIΩTHΣ
  • 10 γρ. (2 κουτ. γλυκού) ρούμι
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους