Τρουφάκια λευκά

Υλικά
  • 3 φάκελοι Λευκή Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ (300γρ.)
  • 60γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 20γρ. (4 κουτ. σούπας) Drambuie
  • Τριμμένη καρύδα για το πασπάλισμα
Εκτέλεση

Λιώνετε τη σοκολάτα (σε μπέν μαρί ή στα μικροκύματα). Θερμαίνετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι. Μόλις ζεσταθεί αρκετά, απομακρύνετε από τη φωτιά το κατσαρολάκι. Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα και το Drambuie. Το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου μέχρι να σφίξει ώστε να μπορείτε να το πλάσετε σε μπαλάκια. Βάζετε την τριμμένη καρύδα σε ένα πιάτο και καλύπτετε τα τρουφάκια. Τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους