Τρουφάκια λευκά

Λιώνετε τη σοκολάτα (σε μπέν μαρί ή στα μικροκύματα). Θερμαίνετε την κρέμα γάλακτος σε κατσαρολάκι. Μόλις ζεσταθεί αρκετά, απομακρύνετε από τη φωτιά το κατσαρολάκι. Προσθέτετε τη λιωμένη σοκολάτα και το Drambuie. Το βάζετε στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου μέχρι να σφίξει ώστε να μπορείτε να το πλάσετε σε μπαλάκια. Βάζετε την τριμμένη καρύδα σε ένα πιάτο και καλύπτετε τα τρουφάκια. Τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε.

  • 3 φάκελοι Λευκή Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ (300γρ.)
  • 60γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 20γρ. (4 κουτ. σούπας) Drambuie
  • Τριμμένη καρύδα για το πασπάλισμα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους