Σοκολατάκια της γιαγιάς

Λιώνετε τους 2 φακέλους Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Προσθέτετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, τη φρυγανιά, το ποτό, την κανέλα και το γαρύφαλλο. Πλάθετε το μίγμα σε μπαλάκια. Λιώνετε τους 2 φακέλους Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί και καλύπτετε τα σοκολατάκια βυθίζοντας τα ένα-ένα στη λιωμένη κουβερτούρα. Πασπαλίζετε με τριμμένο αμύγδαλο και αφήνετε να παγώσουν.

  • 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) φρυγανιά τριμμένη
  • 50 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) κονιάκ ή άλλο ποτό της αρεσκείας σας
  • 4 φακέλους Κουβερτούρα Γάλακτος σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
  • 50 γρ. (2 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • κανέλα
  • γαρύφαλλο τριμμένο
  • αμύγδαλα καβουρντισμένα
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους