Cookies καραμέλας

Βάζετε στο μπολ του μίξερ το σιρόπι, το κονιάκ, το ηλιέλαιο, τη ζάχαρη άχνη, την κανέλα, το κακάο, τη φαρίνα και το νερό και ζυμώνετε για 5 λεπτά. Πλάθετε κουλουράκια τα οποία βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και ψήνετε στους 220°C για 20-25 λεπτά.

  • 300 γρ. (1½ φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 3 κουτ. σούπας κονιάκ
  • 100 γρ.(1/2 φλιτζ. τσαγιού) ηλιέλαιο
  • 50 γρ.(1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 1 κοφτή κουτ. γλυκού κανέλα
  • 2 κουτ. σούπας Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 Φαρίνα κόκκινη ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους