Mousse βύσσινο

Παρασκευάζετε το Super Mousse Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Παρασκευάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Ζεσταίνετε 4 κουταλιές της σούπας νερό και λιώνετε τη ζελατίνη. Ανακατεύετε καλά τη λιωμένη ζελατίνη με το έτοιμο garni, το έτοιμο mousse και το μισό σιρόπι. Σε μεγάλο μπολ βάζετε μια στρώση από το mousse και μια στρώση από το σιρόπι. Επαναλαμβάνετε ακόμα 2 φορές και γαρνίρετε με Σιρόπι γεύση Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ. Αφήνετε το mousse για 1 ώρα στο ψυγείο να παγώσει και σερβίρετε.

  • 1 φάκελο Super Mousse με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελο Ζελατίνη ΓΙΩΤΗΣ
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 250 γρ. (1 ¼ φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι γεύση Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους