Γρανίτα βύσσινο

Βράζετε το νερό με τη ζάχαρη για 1 λεπτό. Προσθέτετε το Σιρόπι Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε και βάζετε τη γρανίτα στην κατάψυξη για 4-5 ώρες ανακατεύοντας κατά διαστήματα.

  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) νερό
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 200 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) Σιρόπι γεύση Βύσσινο ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους