Γρανίτα φράουλα

Προσθέτετε στο blender τον πάγο, τη ζάχαρη και το Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ. Χτυπάτε στη δυνατή ταχύτητα για 1-2 λεπτά μέχρι να θρυμματιστεί ο πάγος. Σερβίρετε σε 2 ποτήρια και έχετε γρήγορα και εύκολα μια δροσιστική απόλαυση.

  • 3 φλιτζ. τσαγιού πάγο
  • 2 κοφτές κουτ. της σούπας ζάχαρη
  • 150 γρ.  Σιρόπι Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους