Μιλφέιγ με καραμέλα και μήλο

Υλικά
  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 1 φάκελος Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ ΓΙΩΤΗΣ
  • 600 ml γάλα
  • 80 γρ. Σιρόπι Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ και λίγο ακόμα για το γαρνίρισμα
  • 2 μήλα
  • 2 κουτ. της σούπας ζάχαρη
  • Λίγη κανέλα 
Εκτέλεση

Σε βουτυρωμένο ταψί απλώνετε το φύλλο σφολιάτας, το τρυπάτε με ένα πηρούνι και το κόβετε σε 3 λωρίδες. Ψήνετε το φύλο στους 180°C για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσει και να φουσκώσει.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Προσθέτετε στην έτοιμη κρέμα το Σιρόπι Καραμέλας και ανακατεύετε.
Όταν κρυώσει η σφολιάτα κόβετε τις 3 λωρίδες στη μέση και τις γεμίζετε, χρησιμοποιώντας (και για τις 3 λωρίδες) τα 2/3 της ποσότητας της κρέμας που έχετε ετοιμάσει.
Καλύπτετε με τις σφολιάτες και απλώνετε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα (ώστε να καλυφθούν και οι 3 λωρίδες). Καθαρίζετε τα μήλα και τα κόβετε σε λεπτές φέτες.
Βράζετε τις φέτες μήλου σε λίγο νερό με τη ζάχαρη, μέχρι να μαλακώσουν και να αποκτήσουν ένα διαφανές χρώμα.
Στραγγίζετε τις φέτες και όταν κρυώσουν τις πασπαλίζετε με την κανέλα και τις τοποθετείτε πάνω από την κρέμα κατά μήκος στης κάθε λωρίδας.
Γαρνίρετε σε λεπτές γραμμές με Σιρόπι Καραμέλα κατά μήκος του μιλφέιγ. Βάζετε το γλύκισμα στο ψυγείο. Σερβίρετε κρύο.

Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους