Αφέλια χοιρινά

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το αραβοσιτέλαιο και σοτάρουμε λίγο το κρέας, σε δυνατή φωτιά, για να μη στεγνώσει. Ρίχνουμε κρασί, αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, την κανέλα και τον μισό κολίανδρο. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε το κρέας να σιγοβράζει για περίπου 1½ ώρα, μέχρι να τραβήξει τα υγρά του. Εάν δεν ψηθεί το κρέας, προσθέτουμε 1 ή δύο ποτήρια νερό και συνεχίζουμε το βράσιμο.
Διαλύουμε σε μισή κούπα νερό το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ και το προσθέτουμε  στο φαγητό να πάρει μια βράση και να δέσει η σάλτσα. Σερβίρουμε το κρέας σε πιατέλα και πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο κολίανδρο. Συνοδεύουμε το φαγητό με ρύζι λαχανικών ΓΙΩΤΗΣ.

  • 2 κιλά χοιρινό κρέας, κομμένο σε μικρούς κύβους
  • 1/2 κούπα αραβοσιτέλαιο
  • 3 ποτήρια κόκκινο ξηρό κρασί
  • 5 φύλλα δάφνη
  • 2 μπαστουνάκια κανέλα
  • ½ κούπα κολίανδρος κοπανισμένος
  • 2 κουτ. σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ
  • αλάτι και πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους