Κρέπες με ανθότυρο

Παρασκευάζετε τις κρέπες σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Για τη συνταγή αυτή θα χρειαστείτε 18-20 κρέπες διαμέτρου 20 εκ. περίπου. Σε ένα μπολ βάζετε το τριμμένο κεφαλοτύρι, το ανθότυρο και τα αυγά. Τα χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μίγμα. Μοιράζετε τη γέμιση στις κρέπες και τις τυλίγετε σε ρολό ή φακελάκι.

Τοποθετείτε τις κρέπες σε πυρίμαχο σκεύος, τις περιχύνετε με την κρέμα γάλακτος,τις πασπαλίζετε με το τυρί και τις ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C μέχρι να ροδίσουν.


Μικρό Μυστικό
Μπορείτε να αντικαταστήσετε το ανθότυρο με διάφορα τυριά και να προσθέσετε λίγο ζαμπόν.

  • 500 γρ. ανθότυρο
  • 200 γρ. κεφαλοτύρι τριμμένο
  • 2 αυγά
  • 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ
  • 2 κούπες γάλα
  • 3 αυγά
  • 1 κούπα νερό
  • 3 κουτ. σούπας λιωμένο βούτυρο
  • 1 κουτ. κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ. κεφαλοτύρι ή γραβιέρα τριμμένη
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους